Onze collega Krijn Donker is in mei ’22 gestart met de opleiding ‘Leren trainen en coachen met De Ladder’ van Tiggelaar bij De Verandersupporters.

De aanleiding: twee gave, succesvolle experimenten met het Gouden Gewoonte journaal van Ykje Vriesinga en De kracht van rust boek + app van Mirjam van der Vegt.

Doel is om het model van #DeLadder van Ben nóg beter te leren kennen én (helpen) toepassen in de BEDDERx app als ‘digitale coach’.

Tweede week juli sluit Krijn zich drie dagen op in een klooster om heel gefocust de aangereikte kennis en handvatten te vertalen naar hele praktische templates voor nudges & boosters in de BEDDERx app. Bijvoorbeeld om in 3 of 6 maanden je heel makkelijk te laten begeleiden bij het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte.

Met de templates kunnen trainers/coaches, auteurs of Learning & Development specialisten heel snel hun eigen training, boek of ontwikkelthema zo opzetten dat ze meer impactvolle gedragsverandering helpen creëren bij hun deelnemers/lezers of collega’s. 

Interesse om meer te weten wat het voor jou of je organisatie kan betekenen? Stuur dan even een berichtje via deze link.

×

BEDDERx Whats app

×