Eigen app om impact te meten en inhoudelijk te nudgen

Je projecten zijn op impact gericht en daarom wil je beter laten zien welk verschil ze maken in het leven van de deelnemers. Nu stuur je nog halfjaarlijks een set vragenlijsten uit en neem je enkele interviews af. Maar omdat je het vooral van ‘de verhalen’ moet hebben is de juiste respons lastig te verkrijgen. Aan je projecten nemen meerdere lokale partijen deel, die constructief moeten samenwerken. Je plan is nu het meten van effect en de beoogde samenwerking beter in een app te ‘vangen’. Met prikkelende, goed-getimede microchallenges, specifiek gericht op de samenwerking tussen partners. Maar ook met meetvragen via die app over wat het project in het leven van mensen betekent.

Je oplossing bij BEDDERx
Je krijgt een eigen app in je huisstijl. In no-time heb je een eerste serie nudges en meetvragen klaargezet, in het Nederlands of in het Engels te gebruiken. Het projectdashboard toont je tussentijds de voortgang. De oplossing helpt je deelnemers om ‘van weten naar doen’ te komen en de monitoring biedt handvatten om tussentijds bij te sturen en bottlenecks te bespreken.

Voorbereidingen? BEDDERx heeft drie voorbereidende bijeenkomsten nodig om drie van je projectmedewerkers te trainen. Daarnaast wordt een versie van de app met je logo en eigen kleurgebruik vastgesteld. Je betaalt in eerste instantie een jaarlicentie voor vijftig medewerkers. Uitbreiden kan later nog. Binnen twee maanden na je eerste telefoontje met BEDDERx is je project-app live, mooi op tijd om aan het begin van het tweede projectjaar geïntroduceerd te worden.

HipHelpt

×

BEDDERx Whats app

×