Je oplossing bij BEDDERx

Je krijgt een eigen app in je huisstijl. In no-time heb je een eerste serie nudges en meetvragen klaargezet, in het Nederlands of in het Engels te gebruiken. Het projectdashboard toont je tussentijds de voortgang. De oplossing helpt je deelnemers om ‘van weten naar doen’ te komen en de monitoring biedt handvatten om tussentijds bij te sturen en bottlenecks te bespreken.

Voorbereidingen? BEDDERx heeft drie voorbereidende bijeenkomsten nodig om drie van je projectmedewerkers te trainen. Daarnaast wordt een versie van de app met je logo en eigen kleurgebruik vastgesteld. Je betaalt in eerste instantie een jaarlicentie voor vijftig medewerkers. Uitbreiden kan later nog. Binnen twee maanden na je eerste telefoontje met BEDDERx is je project-app live, mooi op tijd om aan het begin van het tweede projectjaar geïntroduceerd te worden.

Zonder de software BEDDERx konden we geen impact maken in Guatamala

Onbekend, Directeur NGO

Onderwijs

Je oplossing bij BEDDERx

Je lanceert een eigen vak-app voor docenten, om hen te helpen om te komen van weten naar doen. Voor de app bepaal je zelf de inhoud en kun je die tussendoor aanpassen. De app krijgt de huisstijl van je school. Je configureert dus zelf nudges en meetvragen. BEDDERx heeft je wel feedback gegeven op je eerste serie nudges en de publicatie van de app verzorgd.

Voorbereiding? Denk aan twee avonden van je tijd plus de gebruikskosten van dertig leraren voor één schoolseizoen. En: al binnen een maand na het eerste telefoontje met BEDDERx was je app live en kon de eerste groep starten. Resultaat: een investering die gewoon bruikbaar blijft in volgende jaren en die je kan uitbreiden met andere scholingsgerelateerde thema’s waar nudgen, meten en monitoren nuttig zijn.

×

BEDDERx Whats app

×