In de commerciële, zakelijke wereld wordt er veel gesproken over learning en development, persoonlijke ontwikkeling en leiderschapstraining. Een wereld vol met trainingen, E-learning en retraites maar dat zijn moment die buiten je werk plaatsvinden. Ideale omgeving, inspirerende trainer of coach maar veel is buiten de context van alle dag.

BEDDERx is een oplossing om naast deze waardevolle momenten ook tijdens je werkdag, in kleine nudges te worden geïnspireerd to gedragsverandering.

Van e-learning naar e-doing

 

Duwtjes in de rug

Help je klant of deelnemer om kennis en inspiratie in de praktijk te brengen en zo hun doelen te behalen. Met onze software creëer je eenvoudig je eigen app met stimulerende, goed-getimede nudges. Je klant ervaart meer effect van de training en jij innoveert je dienst op een onderscheidende manier.

Ieder z’n eigen ontwikkelpad

Een app gemaakt met de BEDDERx software helpt je klanten bij het opstellen van hun persoonlijk ontwikkelplan. Aan welke competenties of aan welke levensdomeinen willen ze werken? Wat hebben ze nodig om hun doel te bereiken? En hoe help je ze bij hun ‘leven lang leren’ reis?

Waardevolle inzichten

Biedt je klanten de mogelijkheid een logboek van hun persoonlijke ontwikkeling bij te houden en leermomenten te delen. Zo wordt zelf-monitoring en peer-to-peer coaching wel heel makkelijk.

×

BEDDERx Whats app

×