Cursisten tussentijds stimuleren om te blijven oefenen

Je geeft al jaren aan bedrijven training over teamcultuur en ethisch leiderschap. Voor deze groepen heb je een innovatief, eenvoudig idee: Je training moet een reis worden die de gedragsverandering van cursisten ook in hun dagelijkse praktijk ondersteunt. Hen helpt om te functioneren in nieuwe werksituaties. Je wilt een app waarmee je cursisten tussen trainingsdagen in oefenen en waarmee ze hun reis na de training nog een tijdje vervolgen. Het maakt de trainingsdagen afwisselender, mensen gaan van elkaar leren en ze blijven gestimuleerd om ‘van weten naar doen’ te komen.

Je wilt het graag proberen: klein beginnen, met één groep. Beperkte aanloopkosten, zélf aan de knoppen als dat kan.

Je oplossing bij BEDDERx

Je lanceert je eigen app voor ethisch leiderschap met behulp van de BEDDERx-software. Alles met je eigen logo, content, nudges en meetvragen, geconfigureerd zoals jij dat wilt. Je beschikt over je eigen dashboard om gebruik en vorderingen te volgen. Daarnaast kun je actief de meningen en waarderingen van deelnemers ophalen. Zo krijg je inzicht in wat je deelnemers belangrijk vinden. De lancering in de app stores laat je aan BEDDERx over, wel zo prettig.

Voorbereiding? Je hebt aan twee avonden genoeg. Plus de jaarlicentie voor twintig trainees. Binnen een maand na je eerste telefoontje met BEDDERx ben je live. Mooi op tijd voor je volgende groep.

Dubbele winst: Je opdrachtgever heeft meer effect op de werkvloer, die komt bij je terug. En jij onderscheidt je van je concurrenten.

×

BEDDERx Whats app

×