Eigen app om de lezers van je boek te blijven begeleiden of luisteraars van je spreekbeurt

Je schrijft boeken waarmee je lezers helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je boek verkoopt redelijk. Je geeft bovendien trainingen, maar door meer klanten houd je tevens minder tijd over om te schrijven. Dit dilemma betekent dat je upselling-kansen misloopt. Je besluit een app in te zetten om je community van lezers actief te binden en ze te helpen de beoogde gedragsverandering door te maken.

Je oplossing bij BEDDERx

Je lanceert een eigen app in een stijl die bij je boek past. Je bent in staat voor je eigen app zelf de nudges en pulse-metingen te configureren. BEDDERx regelt de publicatie van je app in de app stores en uiteraard de activatiecode, die je gaat uitreiken aan je lezers en deelnemers.

Voorbereiding? Hooguit twee avonden van je tijd, plus de kosten voor vijftig gebruikers voor één jaar. Al binnen een maand nadat je voor het eerst belt met BEDDERx kun je live, mooi op tijd om de verkoop van je nieuwste boek kracht bij te zetten. Je hebt het plezierige gevoel dat je van een simpel idee een haalbare innovatie hebt kunnen maken.

×

BEDDERx Whats app

×