De stichting Kom over en help heeft gekozen voor een eigen whitelabel app van BEDDERx te gaan ontwikkelen dit najaar. Met de app willen ze hun achterban en donateurs blijvend “boeien, binden en bewegen” rondom hun missie: omzien naar de naasten die in kwetsbare omstandigheden leven.

Kom over en help wil de missie bereiken door kwetsbare naasten te helpen ontwikkelen en hun zelfredzaamheid te vergroten. De middelen die ze daarvoor inzetten zijn educatie, inkomstengenererende activiteiten en maatschappelijke zorg. Hierin werken Kom over en help nauw samen met overheden, christelijke organisaties (ngo’s), kerken en bedrijven, zowel in Nederland als in de landen waar we werken.

Het werkgebied van Kom over en help bevindt zich in de (ex-) communistische landen Albanië, Armenië, Georgië, Moldavië, Oekraïne en Oezbekistan.

Vooruitlopend op de whitelabel app, heeft een eerste groep jongeren de BEDDERx app gekregen om hun reis deze maand naar Armenië meer impact te geven. Zo kon Kom over help heel snel starten, deze zomer de eerste ervaringen al opdoen en tegelijkertijd werken aan de uitwerking van de whitelabel.

×

BEDDERx Whats app

×