Je eigen app eenvoudig en vlot met BEDDERx

Je wilt een app inzetten als aanvulling op je product of dienst, om je mee te onderscheiden.
Je wilt je doelgroep helpen om van weten naar doen te komen.
Maar je wilt niet bij nul beginnen: Dat kost teveel energie, tijd en geld die je nu niet kunt besteden.

Met BEDDERx kun je snel én gedoseerd met een eigen app live. Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden uit Training & Coaching en het Bedrijfsleven.


TRAINING & COACHING

Je situatie
Je geeft aan bedrijven training over teamcultuur en ethisch leiderschap. Elke twee maanden starten groepen van 20 cursisten, die maandelijks bij elkaar komen.

Je behoefte
Je hebt een simpel, goed idee: Je wilt je cursisten tussen trainingsdagen op een uitnodigende manier stimuleren om te oefenen met de opgedane kennis. Het uitwisselen van praktijkervaringen maakt de trainingsdagen afwisselend, de groepsleden gaan van elkaar leren. Tegelijk wil je weten wat er gebeurt, hoe ze zich ontwikkelen. Daar speel je de volgende training weer op in.
Belangrijk voor je opdrachtgever, want die heeft meer effect op de werkvloer.
Belangrijk voor jou, want hij komt bij je terug.
Je wilt ‘klein’ beginnen, eerst maar eens met één groep. Beperkte aanloopkosten, zelf aan de knoppen als dat kan. Eerst proberen of het werkt, heel verstandig.

Jouw oplossing bij BEDDERx
Je start je eigen app voor ethisch leiderschap in de BEDDERX stijl. Na een korte introductie heb je je eigen content, nudges en pulse-metingen geconfigureerd, inclusief je eigen logo en achtergrondkleur. En je kon mooi materiaal uit de nudge bibliotheek gebruiken, dat was namelijk door en voor de BEDDERx community gedeeld.
En heerlijk dat BEDDERx de publicatie in de app stores verzorgde.
De voorbereidingen kostten je twee avonden van je tijd, plus de jaarlicentie voor 20 trainees.
Binnen een maand na het eerste telefoontje met BEDDERx was je live, mooi op tijd voor de eerstvolgende groep.

Ik wil meer informatie

IN JE BEDRIJF

Je situatie
In jouw drukke organisatie moeten afdelingen beter samen gaan werken, het belang van de klant moet meer voorop staan. De interne eilandcultuur moet een ketencultuur worden. Het verbeterplan is gelanceerd, maar in de waan van alledag blijven oude gewoonten de kop opsteken. Het ontbreekt aan vaart en focus op de werkvloer.

Je behoefte
Je wilt de bedrijfscultuur in een app. Met prikkelende, goed-getimede micro-challenges, specifiek gericht op de samenwerking tussen afdelingen. Je wilt dat mensen hun eigen ontwikkeling daarin kunnen inzien. En je wilt de verschillende interne afdelingen kunnen benchmarken, zodat je daarover het gesprek kunt aangaan en bottlenecks tijdig kunt adresseren. Samenwerken moet een levend en overdraagbaar onderdeel van de bedrijfscultuur worden, ook bruikbaar voor nieuwe medewerkers.

Jouw oplossing bij BEDDERx
Je start je eigen app in je eigen huisstijl. Na een korte introductie heb je een eerste set, nudges en pulse-metingen geconfigureerd, speels en gericht op samenwerken tussen afdelingen. En je hebt er een dashboards bij waarin je de ontwikkeling per afdeling kunt volgen. Dat geeft een gezamenlijk beeld en eindelijk handvatten om te sturen.
En nieuwe medewerkers krijgen de app meteen!
BEDDERx had drie voorbereidende bijeenkomsten nodig, om drie medewerkers te trainen en een versie met jouw logo en kleurgebruik vast te stellen. Daarnaast betaalde je de jaarlicentie
voor 50 medewerkers. Binnen twee maanden na het eerste telefoontje met BEDDERx was je live, mooi op tijd om de app te proberen en bij de jaarplannen te introduceren.

Ik wil meer informatie

Nudges die je met de BEDDERx software maakt, zijn als het krijgen van kleine cadeautjes. Ze zijn 'spot-on': precies passend bij mijn huidige ontwikkelbehoeften. Ze inspireren me om door te gaan en het in de praktijk toe te passen.


Andre de Rooij // Manager OE Shell Downstream