BEDDERx is in 2015 begonnen onder de visionaire leiding van Krijn Donker. Met een passie om echt impact te maken en te voorkomen dat trainingen verdampen of dat goede bedoelingen alleen theorie blijven, is hij begonnen met het maken van de app. Ondertussen zijn er heel veel klanten van over heel de wereld bediend met de oplossingen en kunnen we zeggen dat we een internationale markt bedienen.

Waar we ook komen, we wensen iedereen een BEDDER day.

Krijn Donker – Oprichter en Chief Evangelist Officer – BEDDERx

 

LinkedIn zegt: Stel je voor… hoe mooi zou ’t zijn als veel meer inzicht, inspiratie en plannen in de praktijk gebracht zouden worden? Dat training, coaching en boeken meer impact zouden hebben in mensenlevens, in teams & organisaties en de maatschappij? Wij helpen daarbij op nieuwe, verfrissende manieren.

 

krijn.donker@bedderx.com

 https://www.linkedin.com/in/krijndonker/

Erik Vreekamp – mede-eigenaar. Oog voor cijfers.

Erik heeft zijn wortels in finance en IT en is van veel markten thuis, een echte generalist. Het motto ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ omarmt hij graag. Denkt graag mee met ondernemers. Is daarnaast veel bezig in het sociale domein, maar dan wel op een ondernemende manier.

erik.vreekamp@bedderx.com 

https://www.linkedin.com/in/erikvreekamp/

Hendrik-Jan Graber – Mede-eigenaar en chief data scientist

 

LinkedIn zegt: Betrokken ondernemer en bestuurder

 

 hendrikjan.graber@bedderx.com

 https://www.linkedin.com/in/doegoed/

Menno Ouweneel – Marketing & sales

 

Helpt het verhaal te vertellen zodat nog meer mensen de kracht van BEDDERx horen en zien

 

 menno.ouweneel@bedderx.com

 https://www.linkedin.com/in/mouweneel/

BEDDERx, waar komt die naam vandaan?

De vraag die iedereen bezig houdt is”waarvoor kom jij je bed uit?”. Hierin ligt de basis van twee basis behoeften, te weten CARE en DARE. Iedereen wil graag geliefd worden en ergens bijhoren. Daarnaast wil iedereen graag iets bereiken of van waarde zijn

Het tegenovergestelde hiervan is afwijzing en falen en iedereen zit ergens daartussen en poogt hierin te groeien. Binnen onze organisatie willen wij dan ook mensen helpen om positief uit bed te stappen en uit te zien naar een “BEDDER Day”.

Met de software die we maken willen we dus mensen helpen te groeien en ontwikkelen in hun gedrag door middel van “e-doing” i.p.v. alleen “e-learning”.

 

×

BEDDERx Whats app

×