Sinds deze zomer is de nieuwe release van onze app een feit. We hebben samen met het team hard gewerkt aan een aantal verbeteringen een additionele functionaliteiten en we leggen graag uit welk.

Bugfixes

Natuurlijk zijn er een aantal bugfixes doorgevoerd. Zoals alle software is de smeltkroes aan code vatbaar voor onregelmatigheden of zelfs hindernissen. Deze zijn weer verzameld en verwerkt. Heb jezelf ook nog bugs gevonden en wil je die graag melden, gebruik dan het formulier….


Meetnudges

Kleine korte puls-meting om de sfeer in een klas te meten, of te vragen hoe de deelnemer zich voelt. Dat is het doel van meetnudges. Niet enquette, geen ingewikkeldheid maar 1 vraag met simpel antwoord. Door dit te herhalen of breed uit te sturen kan je emotie, momentopname of progressie vastleggen.

Hergebruik/kopieëren van nudges

In de nieuwe release is het nu veel makkelijker om bestaande nudges te kopieëren (of hergebruiken). Dit doe je door de nudges te selecteren en daarna kan aangeven wat de bijbehorende tijdsindicatoren zijn.

Nudges tussendoor toevoegen
Soms moet je in een serie een nudge toevoegen. Bijvoorbeeld tussen nudge 5 en 6.

Nu kan je eenvoudig de serie opschuiven en de nieuwe nudge toevoegen op een eenvoudige wijze. Hierdoor kan je naast kopieëren ook eenvoudige series aanpassen. Nog meer gemak voor beheer en creatie van content.

Bug report

×

BEDDERx Whats app

×