Van tekentafel naar de praktijk

De organisatie: Pon is wereldwijd actief op het gebied van mobiliteitsproducten, -diensten en -oplossingen en biedt ook honderden industriële oplossingen. Al meer dan 125 jaar zet dit familiebedrijf mensen en goederen in beweging.

De uitdaging: Help ons de ‘return on learning’ te verhogen en onze Learning & Development processen te innoveren.

Achtergrond: Pon was een van de eerste bedrijven die de potentie van BEDDERx zag. In een traject dat drie jaar duurde, ontwikkelden en verbeterden we samen de software.

De drie interne opleidingsprogramma’s van Pon (voor trainees, senior professionals en mentoren) vormden een leerzame proeftuin. De diverse projecten – met thema’s als management- en sales competenties, kernwaarden en code of conduct – leverden een grote bijdrage aan het huidige succes van BEDDERx en past goed in de lijn die we volgen: voor klanten, door klanten, samen met klanten.

Wat we leerden

  • We ontwikkelden een effectieve methode voor de verstaalslag van de aangereikte training en coaching, naar de praktijk van alledag.
  • Deelnemers leerden niet alleen ‘wat’ hen te doen stond, maar ook ‘hoe’ ze dat moesten doen, zodat het nieuwe handelen paste binnen de cultuur van het bedrijf.
  • BEDDERx is altijd dichtbij en geeft op de juiste momenten (kennis)boosts en nudges die helpen om het geleerde in de praktijk te brengen.
  • Evalueren is belangrijk omdat vanuit de praktijk de beste verbeteringen komen  (anonieme) dataverzameling helpt ons ook vandaag de dag om de app te blijven verbeteren.
  • Deelnemers vinden het fijn om zelf ook nudges te kunnen maken  we bouwden deze fucntionaliteit in.

 

Eerst dacht ik dat ik het te druk had om m’n thema toe te passen, maar nu weet ik dat het een kwestie is van inplannen.

Het brengt me ook meer. Zoals betere concentratie, creativiteit, productiviteit.

Resultaat

BEDDERx maakte het voor de medewerkers van Pon een stuk laagdrempeliger en praktischer om met hun persoonlijke ontwikkeling bezig te blijven tussen de trainingen en coachingssessies door. Bovendien ging de kwaliteit van het leerproces vooruit.

Geloof je in de combinatie van analoog en digitaal? En heb je vragen die te maken hebben met gedragsverandering? Neem contact met ons op, want samen komen we verder!

 

Bekijk ook andere klantcases op de klantenpagina.

Wil je een demo om te zien wat BEDDERx is?

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

BEDDERx Whats app

×