Mirjam van der Vegt

Mirjam heeft samen met het boek “De kracht van rust” een app gelanceerd die helpt om de lessen uit het boek echt toe te passen in het leven.

Transcript

Ik ben Mirjam van der Vegt en ik werk al een tijdje samen met BEDDERx. Misschien ken je mij van het boek De kracht van rust.  We hebben bij het boek verschillende varianten ontwikkeld. Uh, nudges om het boek nogmaals langzaam in te druppelen bij jezelf. Dat is een wat laagdrempelige variant. Dus de kracht van rust met een acht weekse training plus een aantal seminars. En het blijkt dat die combinatie voor mensen ontzettend leuk is om te doen. Namelijk het boek niet alleen lezen, maar het ook daadwerkelijk nog af en toe even ingedruppeld krijgen op je telefoon.

Nou, het was heel leuk om samen te werken met BEDDERx, Het fijne is dat ze je helpen met het ontwikkelen van de nudges. Ik had de training voor mezelf al klaarstaan. Uh ja, op die manier kom je eigenlijk heel dicht bij mensen binnen. En dit is eigenlijk wat ik hoop. Uh, alleen samen leren we rustig geloof ik. Dus wanneer we zo in die app verbonden zijn, dan kunnen we samen met elkaar heel praktisch, elke dag, kleine aanmoedigingen tot rust. En de thema’s van de hoofdstukken gaan we allemaal bij langs. Er zitten filmpjes in en je kunt op die manier ook die hele app net zo invullen zoals jij dat graag wil. Dus ik zou BEDDERx van harte aanbevelen. En als je behoefte hebt aan wat rust? Nou, probeer h’m dan eens uit, de app bij de kracht van rust.

Bekijk ook andere klantcases op de klantenpagina.

×

BEDDERx Whats app

×