Henk Jan Kamsteeg

Auteur maar vooral storyteller heeft meerdere boeken geschreven waaronder “Inclusief Leiderschap“. Samen met dit boek hebben zij (Samen met Ugur Özcan) de BEDDERx app ingezet om de lessen beter te helpen beklijven.

Transcript

Ik ben Henk Jan Kamsteeg. Ik ben auteur en spreker op het gebied van, onder andere, dienend leiderschap, inclusief leiderschap en storytelling. Ik ben met BEDDERx begonnen omdat ik hoop dat het boek dat ik samen met Ugur Özcan schreef, Inclusief Leiderschap, dat we er echt impact mee maken. En ik geloof dat we meer impact kunnen maken met ons boek door naast het boek met de app van BEDDERx te werken, door mensen dagelijks te inspireren om met het thema inclusief leiderschap aan de slag te gaan. Wat we willen met de app van BEDDERx is dat mensen die het boek hebben gelezen ook regelmatig worden geïnspireerd en tot actie worden gezet om met de theorie uit de boeken aan de slag te gaan.

Nadat we het boek hadden geschreven zijn we met de nudges aan de slag gegaan voor de app en eigenlijk… ik ben gewoon weer door het boek gaan heen bladeren en gekeken, wat zijn nou de kernpunten die we willen zeggen per hoofdstuk. En de kernpunten die hebben samengevat in nudges? Dus eigenlijk ga je gewoon zelf nog een keer door het boek heen en zet je je zelf ook scherp, van ok, wat zijn nou de belangrijkste boodschap die we hier hadden, hebben en die geven in de app vervolgens weer door.

Ja dus… ik kan me voorstellen dat de auteur denkt:” Joh, ik heb net een boek geschreven, het grote werk zit erop en dan moet ik ook nog een keer nudges gaan zitten schrijven voor die app en moet ik daar nog heel veel tijd in besteden. Ik wil gewoon de bühne pakken en nu mijn ding gaan doen”. Maar kan je geruststellen ik denk dat ik in een dagdeel klaar was met het schrijven van de nudges voor mijn eerste serie en de serie van zeven weken met drie nudges per week. Dus zoveel tijd vergt het niet, en ik geloof echt dat de tijd die erin steekt, het betaalt zich dubbel en dwars uit, want je gaat echt impact maken voor je lezers. En we hopen dat dat resulteert in het feit dat mensen daadwerkelijk verschil gaan maken. Want dat is wat we willen met dat boek, dat er meer inclusief tijd of diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer komt. En daardoor willen we mensen aanzetten en we denken dat de app van BEDDERx daar echt goed in kan helpen.

Bekijk ook andere klantcases op de klantenpagina.

×

BEDDERx Whats app

×