Glimkracht is heel erg blij met BEDDERx app

Weten wat er speelt in je hart en voelen of je hoofd het bij het rechte eind heeft. Met je lijf als krachtig signaal. Klinkt fantastisch toch?” Met deze statement helpt Glimkracht als coachings-praktijk mensen om de verbinding tussen hoofd en hart beter afgestemd te krijgen.

Met een persoonlijk programma “Versla je eigen Goliath” helpen zij deelnemers om in 5 stappen je eigen reus te verslaan. Aryanne Kolsters (coach/trainer en eigenaresse van Glimkracht) heeft gekozen voor BEDDERx om de applicatie te gebruiken als opmaat naar de fysieke dag en als ‘onderlegger’ van het hele programma. In de weken voor de fysieke trainingsdag wordt je meegenomen in kleine eenvoudige stappen om te werken aan de eerste 2 stappen (van totaal 5) en leer je de methodiek en de coach goed kennen. Op de fysieke dag worden dan stappen 3 tot 5 doorgelopen. En na afloop versterkt Aryanne haar coachrol via ‘nudges’ – kleine duwtjes in de rug om de training te (blijven) toepassen. Zo ontstaat dus een mooie symbiose tussen offline en online met als effect: meer impact uit de training.

Aanleiding:

Aryanne werd getipt om BEDDERx te bekijken omdat er namelijk al langer behoefte bestond om de coaching aan te vullen met persoonlijke, digitale content. Ze had al de eerste stappen gezet voor de inzet van een meer traditionele, online leeromgeving (e-learning of LMS), maar daar kwamen al snel een aantal haken en ogen naar voren die minder goed werken voor Glimkracht.

Zaken zoals:

  • Wachtwoord kwijt. Altijd gebruikersnaam en wachtwoord nodig
  • Werken voornamelijk op computer of laptop. En die heb je niet altijd binnen handbereik (telefoon wel)
  • Minder gebruiksvriendelijk/eenvoudig. Door de vele mogelijkheden is het soms onoverzichtelijk of complex.
  • Mobiele ervaring is minder. Gemis van echte positieve mobiele ervaring en inzet van notificaties.

Daarom is de keus op BEDDERx gevallen.

  • Altijd ingelogd en beschikbaar.
  • Persoonlijke notificaties via de telefoon.
  • Eenvoudige werking voor zowel coach als deelnemers
  • Leuk en handig hulpmiddel in plaats een logge tool met de te veel opties.

“Met BEDDERx kon ik heel snel de stap
van “moeten” naar “leuk” maken”

Aryanne Kolsters, trainer/coach en eigenaar Glimkracht

Verschil e-learning en BEDDERx

“Het voelde als een hoop rompslomp waardoor de leercurve heel stijl was”. En in een druk leven van thuis en de praktijk, stond dat snel tegen. Ze gaf de e-learning tool een 6 voor ‘gebruiksgemak’, maar BEDDERx een 8!

De E-learning waar ik mee aan de slag was gegaan, zie ik meer als gereedschap voor diverse doeleinden, die daardoor ook de juiste investering vraagt in tijd en geld.

De BEDDERx app met bijbehorende content management systeem (CMS) zijn leuk en een handig hulpmiddel om als aanvulling op je bestaande programma in te zetten. De “fun-factor” werd voor een e-learning tool gewaardeerd met een 6, maar voor BEDDERx met een 9.

Kortom, met BEDDERx kan je op een snelle, leuke manier een verrijking maken van je huidige programma zonder technische kennis of steile leercurve.

 

BEDDERx als organisatie

Krijn dacht echt mee in de waarom en doelstelling van het gebruik van de applicatie. Daarmee merkte ik, dat ik werd gestimuleerd als ondernemer en niet als zomaar betalende klant. Daarnaast is BEDDERx persoonlijk betrokken, denken ze mee en zo nodig helpen ze mee. Daaraan zie je dat “impact over profit” wel echt een plek heeft in de relatie.

×

BEDDERx Whats app

×