Non-profit:
Woord en Daad

In Guatamala leidt Woord en Daad tienduizenden leerkrachten op met met hun Educational Growth programma. Doel is systeem verandering in het onderwijs.

Resultaat:
Een app in het Spaans die de leerkrachten stimuleert, traint en coacht in hun groeipad. De “white label app” is onder de naam Reach te vinden in de appstore van Google en Apple.

Business:
KPMG

Samen met BEDDERx ontwikkelde organisatieadviseur en professor bedrijfsethiek Muel Kaptein, nudges bij zijn boek “Maximes”: 250 quotes over ethiek in het werk.

Resultaat:
Een praktische en activerende app bij het boek die de lezers aanzet tot reflectie en op een vernieuwende manier inspireert tot integer handelen. #boekendoen.

Onderwijs:
Driestar educatief

Hoe ondersteun je levens lang leren in het onderwijs? Middels een app wilde Driestar educatief pabo studenten tot aan hun pensioen hiermee ondersteunen.

Resultaat:
Een app met een bibliotheek met relevante onderwijskundige nudges met thema’s als dyslexie, hoogbegaafdheid maar ook rekenvaardigheden.

Expert:
Outback Explorers

Karel Post heeft een prachtige serie gemaakt: “100% vader”. Doel is om vaders te helpen om “meer” vader te zijn voor hun kinderen. Op basis van de acroniem SAMEN BLIJ loopt Karel langs 9 facetten.

Resultaat:
Een prachtige serie nudges die elke vader in staat stelt met korte video’s, aanmoedigingen en praktisch tips te groeien in de band met zijn kinderen.

Sociaal Maatschappelijk:
HipHelpt

Hoe helpen we onze vrijwilligers hun hulpverlening te versterken, zonder onnodig veel tijd kwijt te zijn aan ‘klassikale’ training?

Resultaat:
Een bibliotheek met series nudges die, als kleine leermomentjes, de vrijwilligers druppelsgewijs inspireren en activeren.

Leiderschap:
Henk Jan Kamsteeg

Henk Jan schreef, samen met  Ugur Özcan, het boek “Inclusief Leiderschap” en maakte een serie nudges die bij het lezen van het boek de geleerde stof helpt toe te passen.

Resultaat:
Een serie inspirerende en praktische nudges die de verhalen uit het boek werkelijk tot leven helpen komen, in de dagelijkse praktijk van de lezers.

Bekijk testimonial Henk Jan Kamsteeg

Leiderschap:
Joël Aerts

Joël Aerts is een bekende in Nederland op gebied van  leiderschapsontwikkeling. Met zijn boek “Ontwikkel je Leiderschap” helpt hij leiders te versnellen in hun ontwikkeling.

Resultaat:
Een bibliotheek ‘in opbouw’ met series nudges over de 14 krachtige principes uit het boek. De series met de principes worden ingezet binnen het leiderschap van een groot accountantskantoor.

Expert:
Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt schreef het spirituele boek van het jaar 2021 “De kracht van Rust”. Haar wens: lezers helpen een nieuwe levenshouding te ontwikkelen op het gebied van werk en het goede leven.

Resultaat:
De app vormt een praktische aanvulling op haar boek en helpt lezers om het boek, ondanks de hectiek van het dagelijks leven, daadwerkelijk te lezen en de lessen in de praktijk te brengen.

Bekijk testimonial Mirjam van der Vegt

Leiderschap:
Pon

“We move you to a better world.” Dit motto voert Pon niet alleen voor haar klanten, maar ook voor medewerkers en leidinggevenden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat:
Diverse apps voor de training & coaching bij o.a. het Pon traineeship, het Senior Professionals programma en de Sales op Maat trainingen van Pon Automotive.

Onderwijs:
JufMeester

JufMeester is een flexpool voor leerkrachten in basis onderwijs. Hiervoor wordt BEDDERx ingezet om de leerkrachten in hun dagelijkse werk te inspireren/motiveren en contact te houden

Resultaat:
Een persoonlijke app die met de leerkrachten meegaat waarin zowel inspiratie als contact opgenomen is en waarvan meerendeel van de mensen uit de pool gebruik maken.

Bekijk testimonial JufMeester

Coaching:
Glimkracht

“Met BEDDERx ben ik niet 1 stap gegroeid, maar meerdere stappen hoger in één keer”

De E-learning waar ik mee aan de slag was gegaan, zie ik meer als gereedschap voor diverse doeleinden, die daardoor ook de juiste investering vraagt in tijd en geld.???

 

De BEDDERx app met bijbehorende content management systeem (CMS) zijn leuk en een handig hulpmiddel om als aanvulling op je bestaande programma in te zetten. De “fun-factor” werd voor een e-learning tool gewaardeerd met een 6, maar voor BEDDERx met een 9.

Lees hele verhaal

Nudges die je met de BEDDERx software maakt, zijn als het krijgen van kleine cadeautjes.

Andre de Rooij // Manager OE Shell Downstream

Organisaties die al voorgingen in het gebruik van BEDDERx:

×

BEDDERx Whats app

×