FAQ & support

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, wij kunnen je vast wel verder helpen. Hieronder lees je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een bericht.


App

 • Op welke apparaten kan ik BEDDERx gebruiken?

  BEDDERx is een app voor op je telefoon en beschikbaar voor Android en iOS (Apple). Op Android wordt BEDDERx ondersteund vanaf versie 4.4. iOS wordt ondersteund vanaf versie 8.

  Naast de app kun je ook in je browser inloggen op BEDDERx. In deze webclient kun je niet alle functionaliteiten van de app gebruiken.

 • Hoe kan ik inloggen in de webclient?

  Een beperkt deel van de functies in de BEDDERx app op je telefoon of tablet, zijn ook beschikbaar in de webclient. Je kan inloggen via de Inlog-knop op de website. Je kunt daar bijvoorbeeld persoonlijke notities en plannen/doelen toevoegen, als dat liever met een toetsenbord doet dan op het scherm van je telefoon/tablet.

Privacy en gegevens

 • Ik ben mijn PIN-code vergeten, wat nu?

  Als je je pincode bent vergeten dan is de enige oplossing de app van je telefoon verwijderen en hem dan opnieuw installeren. Ga naar de Playstore of de App Store en zoek op ‘bedderx’ om je app opnieuw te installeren. Na installeren kan je een nieuwe PIN code aanmaken als je dat wilt.

 • Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

  De gegevens die je deelt in BEDDERx worden allereerst lokaal op jouw telefoon opgeslagen. Daarnaast worden je gegevens versleuteld opgeslagen op onze servers. Deze servers staan in Nederland. Wij delen je gegevens niet met andere partijen. Een aantal van je persoonsgegevens (zoals je e-mailadres) gebruiken wij om zonodig contact met je op te nemen. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Registreren en inloggen

Staat je vraag er niet tussen?

Twijfel niet en stuur je vraag naar ons door.

Nudges die je met de BEDDERx software maakt, zijn als het krijgen van kleine cadeautjes. Ze zijn 'spot-on': precies passend bij mijn huidige ontwikkelbehoeften. Ze inspireren me om door te gaan en het in de praktijk toe te passen.


Andre de Rooij // Manager OE Shell Downstream