FAQ / Veelgestelde vragen

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, wij kunnen je vast wel verder helpen. Hieronder lees je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail.


App

 • Op welke apparaten kan ik BEDDERx gebruiken?

  BEDDERx is een app voor op je telefoon en beschikbaar voor Android en iOS (Apple). Op Android wordt BEDDERx ondersteund vanaf versie 4.4. iOS wordt ondersteund vanaf versie 8.

  Naast de app kun je ook in je browser inloggen op BEDDERx. In deze webclient kun je niet alle functionaliteiten van de app gebruiken.

 • Hoe kan ik inloggen in de webclient?

  Om in te loggen in de webclient van BEDDERx, moet ‘webtoegang’ ingeschakeld zijn in de app. In BEDDERx vind je deze instelling onder Instellingen > Webtoegang.

Privacy en gegevens

 • Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

  De gegevens die je deelt in BEDDERx worden allereerst lokaal op jouw telefoon opgeslagen. Daarnaast worden je gegevens versleuteld opgeslagen op onze servers. Deze servers staan in Nederland. Wij delen je gegevens niet met andere partijen. Een aantal van je persoonsgegevens (zoals je e-mailadres) gebruiken wij om zonodig contact met je op te nemen. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Registreren en inloggen

Staat je vraag er niet tussen?

Twijfel niet en stuur je vraag naar ons door.

De BEDDERx-nudges zijn als het krijgen van kleine cadeautjes. Ze zijn `spot-on`: precies passend bij mijn huidige ontwikkelbehoeften. Ze inspireren me om door te gaan en het in de praktijk toe te passen.


Andre de Rooij // Manager OE Shell Downstream