Trainers & Coaches

Je hebt veel tijd en geld gestoken in een e-learning programma, maar effect blijft uit;

Je zoekt naar schaalbaarheid van de dienstverlening maar meer uren werken zit er niet in;

80%-90% geleerde kennis verdampt binnen een week.

 

Je oplossing bij BEDDERx

Je lanceert je eigen app met behulp van de BEDDERx-software. Alles met je eigen logo, content, nudges en meetvragen, geconfigureerd zoals jij dat wilt. Je beschikt over je eigen dashboard om gebruik en vorderingen te volgen. Daarnaast kun je actief de meningen en waarderingen van deelnemers ophalen. Zo krijg je inzicht in wat je deelnemers belangrijk vinden. De lancering in de app stores laat je aan BEDDERx over, wel zo prettig.

Auteurs & Contentmakers

Je steekt veel tijd in je boek, maar veel boeken liggen ongelezen op nachtkastje

Je wilt niet alleen kennis delen, maar ook ook gedrag veranderen. Hoe doe je dat?

Van weten , naar willen naar doen.

 

Je oplossing bij BEDDERx

Je lanceert een eigen app in een stijl die bij je boek past. Je bent in staat voor je eigen app zelf de nudges en pulse-metingen te configureren. BEDDERx regelt de publicatie van je app in de app stores en uiteraard de activatiecode, die je gaat uitreiken aan je lezers en deelnemers.

Voorbereiding? Hooguit twee avonden van je tijd, plus de kosten voor vijftig gebruikers voor één jaar. Al binnen een maand nadat je voor het eerst belt met BEDDERx kun je live, mooi op tijd om de verkoop van je nieuwste boek kracht bij te zetten. Je hebt het plezierige gevoel dat je van een simpel idee een haalbare innovatie hebt kunnen maken.

 

NGO’s & kerken

De preek was goed in inspirerend maar op dinsdag is die al weer vergeten;

Jongeren lezen geen boek, luisteren geen hele preek maar hoe bereik je die gasten?;

Van hoorders naar doeners, hoe doe je dat?

 

Je oplossing bij BEDDERx

Je lanceert een app in de huisstijl van de kerk, voorzien van nudges en metingen die het lopende jaarthema raken. Tegelijk bouw je, met de app, aan een digitale bibiotheek waarmee gemeenten nieuwe vrijwilligers kunnen inwerken, en vooruit kunnen helpen van weten naar doen. Je dienstenorganisatie kan zelf de app configureren en beheren, BEDDERx neemt de techniek en de publicatie in de app stores voor haar rekening. Je bepaalt zelf aan welke groep je de app eerst uitreikt en kiest voor het jeugdwerk, waarbij je eerste keus valt op een aantal pilot-gemeenten.

Voorbereiding? Je hebt genoeg aan drie voorbereidende bijeenkomsten, plus de kosten voor 250 gebruikers voor één jaar. Binnen een maand staat alles klaar, op tijd voor het winterseizoen, en een marketingcampagne om de app te promoten.