In de wereld van online trainingen, persoonlijke ontwikkeling of opleidingen staat e-learning centraal. Het opleiden van leergierige mensen met betrekking tot een specifiek thema. E-learning staat voor de “e” van electronic en de “learning” van leren. Maar leren zonder handelen is impactloos.

De kracht van verandering zit niet in het weten, maar in het doen. Daarom zeggen wij van BEDDERx dat e-doing de aanvulling is van e-learning. Doen wat je geleerd hebt.

✔️ Vasthouden van inspiratie;
✔️ Toepassen van opgedane inzichten;
✔️ Omzetten van weten naar willen naar doen.

De bijbel zegt:”Geloof zonder werken is dood” (Boek Jakobus 2:14-16) en dat kan je ook vrij doorvertalen naar: “weten zonder doen is waardeloos”. ♡

Beste voorbeeld van de bijbel is de noodzaak van liefde, uitdelen van genade en omzien naar elkaar. Dat zijn mooie woorden en die voelen ook goed maar zijn waardeloos als we dit niet ook uitleven, opvolgen en inzetten.

“For the things we have to learn before we can do them, we learn by doing them.”

― Aristotle, The Nicomachean Ethics

Stanford hoogleraar B.J. Fogg leert ons d.m.v. Tiny Habits dat je alleen door “baby steps” echte kans maakt op verandering. Of je nu gewicht wilt verliezen, piano wilt leren spelen of gewoon een beter mens wilt worden, alles begint met kleine stapjes. Of zoals ze in Afrika zeggen: “Hoe eet je een olifant? Hapje voor hapje.

Nieuwe gewoonten leer je dus aan in kleine stapjes en die vertalen wij, bij BEDDERx, naar porretjes, nudges genoemd. Dit is een notificatie op je telefoon, op een moment naar keuze, die je helpt om gedurende de dag de kennis die je graag wilt implementeren, echt toe te passen.

Een nudge = Notificatie + content.

Wil je weten hoe dit werkt? Boek dan een online demo en in 45 minuten zie jij ook de kansen :-)

Boek een demo

×

BEDDERx Whats app

×