Je volgt een training, of leest een goed boek. En je weet het zeker: je gaat de dingen nu echt anders doen. Maar als je een jaar later terugkijkt, valt dat toch tegen: oude patronen zijn hardnekkig. Herkenbaar?

Stichting BEDDERfoundation heeft tot doel om op internationale schaal nog meer mensen te ondersteunen met impactvolle gedragsontwikkeling en systeemverandering. Juist ook in non-profit-segmenten.

Daarom geeft BEDDERx elk jaar 10% van de brutowinst aan de BEDDERfoundation.

Hoe werkt het?
Lionel is leerkracht in het hoger onderwijs in Zuid-Amerika. Door COVID-19 moet hij op afstand lesgeven, terwijl hijzelf en z’n leerlingen slechts beschikken over beperkte middelen. Om niet te spreken over alle andere zorgen die er ook nog zijn. Goed lesgeven is al moeilijk, laat staan het werken aan je eigen ontwikkeling als docent – want het is zaak bij te blijven in deze hard veranderende wereld.

Lionel volgt een programma om z’n skills op het gebied van online onderwijs te vergroten. Experts begeleiden de training en geven Lionel en zijn collega’s, op afstand, tips en nieuwe inzichten. Elke dag een klein duwtje in de rug om beter te worden en het geleerde beter toe te passen.

Geen afstandelijke theorie, maar actiegericht onderwijs op maat door middel van een krachtige symbiose van online en offline trainingen en digitale ondersteuning ‘op zak’.

"The app works as a guide to me.
The students reacted positive as well.
I am now ready to keep the students motivated"

Lionel Pierre , Teacher/trainer Haïti

BEDDERfoundation
Net zoals Lionel is elk mens gebaat bij wat hulp om goede voornemens in praktijk te brengen. Daarom verbindt de Stichting BEDDERfoundation partijen en initiatieven, over de grenzen van levens- en maatschappelijke domeinen heen.

Met als doel het ontwikkelen en stimuleren van concepten voor sociale- en maatschappelijke innovatie op de gebieden gezin, kerk, werk en maatschappij.

Meer informatie vind je op www.bedderfoundation.org

×

BEDDERx Whats app

×